My Life Quotes

"The difference between school and life? In school, you're taught a lesson and then given a test. In life, you're given a test that teaches you a lesson."
"To live in this world you must be able to do three things: to love what is mortal; to hold it against your bones knowing your own life depends on it; and, when the time comes to let it go, to let it go."

Sunday, September 26, 2010

Da Lama Tak Post

so based ont the title , nmpk sngt la apa yg nk aku cerite ni x best , kn ? haha tu la , kesian pulak kt peminat2 i yg nak baca blog i , such as aina farihah , maryam najwa , and of course , alia syafiqa , memang mereka tetunggu2 i nk post , haha , just forget bout it . so i want to tell u . td ada jugak oh sedare2 yg masih beraya , tok cik , tok andak , nek ngah dan 2nd cousin yg i mentioned kt before2 post tu , dan tok uda , semue tu sedare blah father i , . so td dorg mkn mee hun sup jee . and then kitrog konvoi ramai2 g rumah onyang anjang , how weird is his name kan ? hahaha kejam2 . tpi tulah , kalau x kenal sedare sndri pun payah jugak kan , hahahaa . tpi it was quite fun .


  1. BORING ! gossip la wey , kte ade gosip tehangat , gosip 'onyang anjang' ko tu boring laaa.

  2. mmg boring , tpi aku x nk ckp dgn lelaki -.-

  3. aku redha dgn diri aku seadanye , -,-